PICT01051.jpg

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Cursussen Engels - Voorbereiding exams

Opgericht in 1983, onze Engelse school in Londen biedt cursussen aan, die voorbereiden op :Taalstage Engels in Engeland

Cambridge exam

Het Cambridge examen beoordeelt het vermogen van kandidaten om effectief te communiceren in het Engels door beoordeling van de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en gesprek.

IELTS (ENGLISH FOR ACADEMIC PURPOSES)

De IELTS-test wordt erkend door hogescholen en universiteiten in Engeland, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. De IELTS-test wordt gebruikt om de kennis van het Engels van non-native sprekers die cursussen in het hoger onderwijs willen volgen te evalueren.

Onze gekwalificeerde en ervaren taalleerkrachten vormen u aan de technische van evaluatie en geven u voorbereiding op het examen materialen, waaronder de examens van voorgaande jaren. Tijdens je verblijf, zullen je vorderingen nauwlettend gevolgd worden . Je zal  huiswerk krijgen en je zal aangemoedigd worden om de computer te gebruiken wanneer de lessen gedaan zijn.

De voorbereidingstijd kan gecombineerd worden met algemeen Engelse lessen die zich richten op het verbeteren van het volgende: lezen, schrijven, luisteren en spreken , het ontwikkelen van de uitspraak, woordenschat en.... sociaal en idiomatisch Engels.

Min 2 lesweken
Aankomst op zondag, vertrek op zaterdag

  • 15u cursussen/week   
  • 21u cursussen/week
  • 30u cursussen/week

Verblijf in gastgezin